lördag 13 september 2014

Fotboll

Jag håller igång med träningsprogrammet jag fått av Rebecca och Anna haka på, Gisele kollade på och tyckte typ vi var galna, hon sa att hon blev trött bara av att kolla på oss och då var det endast lite kondition. De är inte så mycket för att motionera här, de tar bilen för att bara åka 5 minuter.

Anna har tidigare spelat massa fotboll och önskat att få göra det eller bara kolla på det så idag tog Gisele med oss till sina kompisar. Det var en halvtimmes promenad från tågstationen och husen där kändes lite mer som min bild Brasilien, det spelades musik ur bilar och det fanns öppna små affärer och restauranger som folk satt i. 

Vi trodde att vi skulle kolla på fotboll men nu visade det sig att det var ett par kompisar som spelade för kul skull och de undrade om vi ville vara med. Det var vi inte alls beredda på. Jag tittade på och en annan tjej lånade ut sina fotbollsskor och strumpor till Anna för att själv spela barfota. Efter ett tag tröttnade Anna, hon tyckte att det var för mycket lattjo och ville spela seriöst. Enligt de som spelade så är det inte speciellt vanligt att tjejer spelar fotboll i Brasilien med detta var en aktivitet de brukade ägna sig åt varje lördag.
                                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar