torsdag 3 mars 2011

Frihets teater/ musikal

Det var ju någon frihetsdag för Edsa någonting. Jag måste säga att det är väldigt tråkigt att bli visad en massa som man inte förstår sig på eller som ingen kan förklara ordentligt. Jag gillar tydlig information!

Vi hade blivit inbjudna på någonting som vi skulle gå på tillsammans med Arlene, men det verkade inte riktigt som att hon ens verkade veta vad som väntade. Vi åkte till en skola i Marikina och tittade på en föreställning med massa sång och dans, den handlade om när Spanien tog över Filippinerna… och kanske om hur Filippinerna blev självständigt. Sången var väldigt bra och det var väldigt tydligt rollspel. Men publiken var väldigt mumlig och ofokuserad. Hade jag stått på den scenen hade jag bett alla som ville prata att gå ut men det funkar inte så här. I vårt sällskap var det ett par barn som skulle sjunga sista sången i föreställningen och en förälder som var lärare frör Akap Bata. Det var därför vi hade blivit inbjudna.



När föreställning var färdig fick vi träffa 3 personer från Marikina som vi trodde att vi skulle vara med de två närmaste veckorna. Men nu har de blivit så att de inte kan ta emot oss. Så vi kommer att bli kvar på förskolorna i Payatas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar